IPS e.max Bilimsel Rapor

IPS e.max Scientific reportmagnifying glass

Yüzde 96 ağızda kalma oranı

Schaan, Liechtenstein – 1 Ekim 2018

IPS e.max hakkındaki bilimsel rapor, sistemin güvenilirliğini onaylamaktadır.

Başka hiçbir diş materyalinin klinik performansı, IPS e.max'ınki kadar kapsamlı bir şekilde belgelenmemiştir. Son 16 yılın çalışma sonuçlarını içeren bir bilimsel rapor yayınlandı.

Tam seramik sistemi, geliştirme aşamalarından beri bilimsel olarak belgelenmiştir. Önemli  uzmanların çalışma sonuçları, mükemmel bir veri tabanının derlenmesine katkıda bulunmuştur. Bu bilgi, müşterilerin yüksek beklentilerinin güvenilirlik ve estetik açıdan yerine getirilmesi için ürünlerin başarısında temel teşkil etmektedir. Bu Tam Seramik sistem hakkındaki bilimsel rapor, malzemelerin olağanüstü güvenilirliğini açıkça göstermektedir.

Tüm metaryaller, kullanıcıları memnun ediyor

Rapor, 2001'den 2017'ye kadar olan en önemli in-vivo ve in-vitro çalışma sonuçlarının bir özetini sunmaktadır. Sonuçlar kendilerini gösteriyor; Hem lityum disilikat hem de zirkonyum oksit için, kullanılır durumda ağızda kalma oranı ortalama yüzde 96'dır.

Metal-seramik restorasyonlara uygun alternatif

Yüksek ağızda kalma oranlarından dolayı, IPS e.max'tan yapılan tam seramik restorasyonlar, birçok durumda diş hekimliğinde hala standart olarak kabul edilen metal-seramik restorasyonlara mükemmel bir alternatif sunmaktadır.

Bilimsel olarak sunuldu

Rapor, 16 IPS e.max CAD, 12 IPS e.max Press ve 11 IPS e.max ZirCAD çalışmalarından elde edilen en önemli in-vivo sonuçları kısa ve öz bir şekilde özetlemektedir. Ayrıca, okuyuculara farklı çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgi verilir. Rapor internetten indirilebilir: (web sitesi)

IPS e.max® is a registered trademark of  Ivoclar Vivadent AG.