Ürün Haberleri

Ivoclar Vivadent yeni ürün portalıyla çevirimiçi hizmetlerini tamamlıyor

Ivoclar Vivadent, yeni portalının yayına başladığını duyurdu. “Highlights” (Öne Çıkanlar) başlığı altında, portal, dental ve laboratuvar profesyonelleri için firmanın ürünleriyle ilgili en güncel haberleri içeriyor.

Yeni çevirimiçi portal kullanılmaya başlandı. Yeni portal, dental klinik ve laboratuardaki günlük konu ve başlıkları içeren, başarılı Diş Hekimliği ve Diş Teknisyenliği Bloglarını tamamlıyor.

Yeni gelişmelerle ilgili güncelleme

Yeni Highlights portalında sadece yeni ürün gelişmeleri sunulmuyor; aynı zamanda okuyucuların bilgilerini güncel tutacak, Araştırma&Geliştirme bölümünün son bulgularına da yer veriliyor. Portalın bültenine kayıt yaptıran diş hekimleri ve laboratuar teknisyenlerine ayda bir kere yeni yayınlar hakkında bilgilendirme gönderilecek

Beş dilde yayında

Mevcut bloglar gibi, yeni portal şu beş dilde yayınlanacak: İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca ve İspanyolca. Portal, şirketin hedef kitleleriyle parallel olarak iki bölümde sunum yapacak: Bir bölüm diş hekimleri, diğer bölüm diş teknisyenleri. Her iki hedef gruba da meslekleriyle ilgili bilgi akışı sağlanacak. Link: https://highlights.ivoclarvivadent.com