"Gerçek bir vizyoner": Ivoclar Vivadent CEO'su Robert Ganley, diş hekimliği endüstrisine verdiği hizmetleri ile tanınmaktadır.

Denetim Kuruluna geçmeden sadece birkaç ay önce, Ivoclar Vivadent'in CEO'su Robert Ganley’nin dişhekimliği endüstrisindeki liderliği ve hizmetleri, Amerikan Protez Uzmanları Koleji (ACP) tarafından onaylanmıstır.

ACP Eğitim Vakfı başkanı Dr. Leonard Kobren, 2018 yılında Chicago da yapılan Derneğin Yıllık  Oturum Toplantısında yaptığı açıklamada, "Robert Ganley, mesleği değiştiren süreçleri, teknolojileri ve ürünleri yenileyerek diş teknolojisi alanını değiştiren gerçek bir vizyonerdir" dedi.

Ganley sadece kalite ve estetik dişhekimliği alanında öncülük etmekle kalmayıp, aynı zamanda maddi imkanlardan yoksun bireyler için eğitim desteğine ve ağız sağlığı hizmetlerine erişimin iyileştirilmesi konusuna kendini adamıştır. Diğer pek çok şey arasında, ABD'deki, özellikle de ağız ve diş  hastalığa karşı daha savunmasız olan yaşlı yetişkinlerin yaşamlarını iyileştirmek için mücadele eden Bilge Diş Projesi'nin öncülüğünü yapmıştır.

Ivoclar Vivadent, estetik diş hekimliğinde yenilikçi ve kaliteli malzemeler konusunda dünya lideridir. Şirket 3.500'den fazla kişiye istihdam sağlarken, dünya genelinde 120'den fazla ülkede faaliyet göstermektedir. Ivoclar Vivadent, Schaan, Liechtenstein merkezlidir.

Amerikan Protez Uzmanları Koleji, protez uzmanlarının, laboratuar teknisyenlerinin ve öğrencilerin çıkarlarını temsil eden kar amacı gütmeyen bir organizasyondur. Merkezi Chicago’dadır ve dünya çapında 3.800'den fazla üyesi vardır.