Ivoclar Vivadent ve 3Shape, estetik dental görüntüleme teknolojisi sunmak için işbirliği yapıyor

Ivoclar Vivadent'in artırılmış gerçeklik (AR) tabanlı yazılım uygulaması "IvoSmile", 3Shape'in ortodontik ve restoratif uygulamalarına entegre edilecek. Bu günün erken saatlerinde, her iki şirket de bu alanlarda estetik diş tedavisinin görselleştirilmesini gerçekleştirmek için bir işbirliği anlaşması yaptığını açıkladı.

Ivoclar Vivadent Group'un AR teknolojisi uzmanı Kapanu tarafından geliştirilen IvoSmile uygulaması, estetik diş tedavilerini gerçek zamanlı olarak görselleştirmek için artırılmış gerçeklik kullanıyor. Görselleştirilmiş tedavi seçenekleri bir iPad yardımı ile kaydedilen canlı görüntülere dayanmaktadır.

IvoSmile, herhangi bir zorunluluk olmadan, “sanal bir aynaya” bakarak, ortodontik veya estetik bir diş makyajından önce ve sonra hastalarınızın kendilerine dair görüşlerini göstermenizi sağlar. Ek olarak, 3Shape TRIOS Tedavi Simülatörü uygulaması, intraoral tarama görüntülerine dayanan spesifik bir ortodontik tedavi sonucu sunar.

3Shape TRIOS ile çalışan ortodontistler, TRIOS Tedavi Simülatörü uygulamasını kullanarak ortodontik tedavi sonucunu taklit edebilirler. Ardından, simüle edilen durumlar, hasta ağzındaki tasarıyı görselleştirmek için IvoSmile uygulamasına aktarılır. Bu, hastanın olası tedavi sonucunu gerçek zamanlı olarak görmesini sağlar; örn konuşurken veya gülümserken.

Michael Taube ( CMO of Ivoclar Vivadent); “IvoSmile, hastaları aktif olarak dahil etmenizi ve onları heyecanlandırmanızı sağlayan birinci sınıf bir konsültasyon aracıdır. Bu, hastanın uyumunu arttırır. Bu teknolojinin, restoratif tedaviler için kullanılmasının yanı sıra, artık 3Shape ile olan işbirliğimiz sayesinde ortodontik tedavilerden de faydalanabileceğini duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz ”