IES Mayıs sonunda online bir etkinlik olarak düzenlenecek

Schaan, Liechtenstein 8 Mayıs 2020

IES Mayıs sonunda online bir etkinlik olarak düzenlenecek

Ivoclar Vivadent, 25-29 Mayıs 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek olan International Expert Sempozyumu'nu (IES) ilk kez online bir etkinlik olarak düzenleyecek. Arka arkaya beş gün boyunca, katılımcılar 16 uluslararası konuşmacının derin bilgi ve uzmanlığından yararlanabilecekler: "Yarının diş hekimliğinde birlikte başarılı olmak" sloganına sadık kalarak

Şu anda büyük etkinlikler yapılamayacağı için, bu yıl Haziran ayında Paris'te yapılması planlanan Sempozyum, heyecan verici bir online formatta gerçekleştirilecek. Bu zorlu zamanlarda, IES 2020’ye online bir etkinlik olarak ev sahipliği yapan Ivoclar Vivadent, müşterilerine ve iş ortaklarına yüksek kaliteli eğitim ve öğretim sunmayı amaçlamaktadır. Bu sebeple etkinliğe katılım tamamen ücretsizdir.

Dental Dünya'nın nabzında

Art arda beş gün boyunca, en son teknolojiler ve diş hekimliği dünyasındaki son gelişmeler ve akımlar, 8 ülkeden 16 diş hekimliği uzmanı tarafından yapılacak kısa sunumlar ve sunumları takip edecek interaktif tartışmalarla ele alınacaktır. Ayrıca, kayıtlı daha ayrıntılı oturumlar sunulacaktır. Karşılıklı etkileşimi sağlamak için tasarlanan canlı yayınlar ve sanal panel tartışmaları, katılımcıların değerli bilgiler ve ilham almalarına yardımcı olacaktır

Geniş ana konular

Her gün için, konuşmaların ana içeriğini kapsayan dental dünyadan bir konu başlığı olacaktır. Konuşmacıların tanıtımı ve interaktif panel tartışmalarının yönetimini Paris Üniversitesi bilimsel başkanı Profesör Jean-Pierre Attal tarafından yapılacaktır.

Ücretsiz kayıt olun ve CE kredisi kazanın

Hemen geçerli olmak üzere, online etkinliğe katılmak isteyen kişiler                                                                              https://www.ivoclarvivadentacademy.com/ies adresinden ücretsiz olarak kayıt olabilir ve kapalı koltuklardan birinde yerini alabilir.

Tüm konuşmalar ve oturumlar sonlandıktan sonra ulaşılabilir olacaktır. Katılımcılar, kayıtlı derin ek oturumlar dahil olmak üzere, beş gün boyunca birer CE kredisi kazanabilirler. Tüm içerikler, Fransızca, İngilizce ve Almanca dillerinde sunulacaktır.