Helioseal® F Plus - Etkili fissür örtücü

Schaan, Liechtenstein – 23 Eylül 2019

Çukurlar ve fissürler için etkili koruma. Çocuklarda ve gençlerde hızlı ve kolay fissür örtücü.

Ivoclar Vivadent'in fissürlü örtücü maddesi olan Helioseal F Plus, çürüğün önlenmesine yardımcı olur: Yeni örtücü madde akıcıdır ve karmaşık yüzeylere - üst çenede bile en iyi şekilde yayılabilir. Kardiyojenik mikroplara karşı etkili koruma sağlayan sıkı bir marjinal sızdırmazlık oluşturur. İnce filler partikülleri pürüzsüz bir sızdırmazlık (doku) yüzeyi sağlar.

Verimli tedavi

Kullanımı kolay şırınga, doğru miktarda Helioseal F Plus'ı tam gerekli olan bölgeye dağıtmanıza ve uygulamanıza izin verir. İnce uç, fissürlere hızlı ve doğru uygulama sağlar. Ivoclar Vivadent'in Bluephase® Style veya Bluephase® G4 gibi uygun bir polimerizasyon ışığı sayesinde, fissür örtücü sadece on saniyede polymerize olur. Hassas uygulama, mükemmel akıcılığı ve ıslatma özellikleri sayesinde son derece kısa olan ışıkla polimerizasyon süreleri, Helioseal F Plus'ı çocuklar ve gençlerdeki fissürlerin hızlı ve verimli bir şekilde örtülmesi konusunda ilk tercihiniz yapar.

Helioseal® ve Bluephase®, Ivoclar Vivadent AG'nin tescilli ticari markalarıdır.