Diş hekimliği için şık bir yardımcı - 100 milyondan fazla kullanıldı*

OptraGate: Ivoclar Vivadent'in yeni satış rekoru

Özel tasarımı sayesinde, OptraGate dudak ve yanak ekartörü film yıldızı statüsüne ulaştı. Üzerine serpilmiş yıldız tozlarıyla, Bu ustaca yapılmış küçük ürün her şeyden önce kullanışlı ve rahat. Ve şimdi 100 milyon satış rekoruna ulaştı. Ivoclar Vivadent, bu başarısını uluslararası konuklarıyla Schaan (FL) genel merkezinde kutladı.

OptraGate'in kullanımı kolaydır, verimli çalışma için tedavi alanının net görünürlüğünü, sınırsız erişimi ve yeterli göreceli izolasyon sağlar. Bu niteliklerle sahip OptraGate, hemen hemen her endikasyonda kullanışlıdır ve özellikle estetik diş tedavilerinde değerli yardımlar sağlar. OptraGate'in kullanımı rahattır ve hastalara ağızlarını açık tutmaları için yardımcı olur. Materyal yumuşak, esnek ve iyi tolere edilir (lateks içermez). OptraGate, çocuklar için farklı bir boyu da dahil olmak üzere çeşitli renk ve boyutlarda sunulur. Ivoclar Vivadent, 2020 için ürün yelpazesinin daha da genişlediğini duyurdu.

Tedavi rahatlığı ve verimi

Optra  grubu eski ürün müdürü ve CEO Diego Gabathuler, “Ürünü lanse ettiğimiz andan itibaren OptraGate'in müşterilerimizin çalışma şeklinde kalıcı bir etkisi olacağını biliyorduk” diyor. “Ancak, en çılgın hayallerimizde bile ürünün bir gün böyle bir sayıya varacağını asla düşünmezdik.” 2009 yılında 10 milyon OptraGate,  2016 yılında ise 50 milyon satıldı. Özellikle son yıllarda satış rakamları hızla yükseldi. Bu gelişime, diş hekimliği prosedürlerinin verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için artan dişhekimliği uygulamaları ile hastanın tedavi rahatlığına olan beklentilerindeki artış eşlik etmiştir.

Rusya, Almanya ve Kuzey Amerika'da en popüler

Yılda yaklaşık 5 milyon* OptraGate satışı ile Rusya, cirosu en yüksek olan Pazar. İkinci ve üçüncü sırada Almanya ve ABD yer alıyor. CMO Michael Taube, "Yedi üretim hattı şu anda küresel talebi karşılamak için 7/24 çalışıyor." OptraGate'in mevcut ürün müdürü Cigdem Yigit de ekliyor: "Eğer talep bu hızda artmaya devam ederse, yakında sekiz üretim hattında üretim yapacağız." Diego Gabathuler kısa süre içinde böyle olacağından emin, çünkü: “OptraGate'i ilk kez kullanan herkes her zaman tekrar kullanmaya devam ediyor.”

* satış rakamlarına göre

OptraGate®, Ivoclar Vivadent'in tescilli ticari markasıdır.