Efficent esthetics

Schaan, Liechtenstein – 10 Şubat 2020

Verimli veya estetik - direkt restorasyon tedavileri için hepsi geçmişte kaldı. Ivoclar Vivadent'in modern ürün çözümleri için sloganı: tek başına iyi, birlikte daha iyi!

Ivoclar Vivadent’in direkt restorasyon tedavisi portföyündeki her ürün estetik, kalite ve verimlilik anlamına gelir. her bir tek tek optimize edilmiş çalışma adımı, geniş kapsamlı , iyi koordine edilmiş ve uyumlu bir iş akışı oluşturur. Bu şekilde zamandan ve paradan tasarruf edebilir ve aynı zamanda sürekli olarak iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yüzde 55'e kadar zaman tasarrufu

Tetric N kompozitleri doğal diş renklerine uyumu ile  fark edilebilir. Dolgu işleminin etkinliğinin, diğer Ivoclar Vivadent ürünleri ile kullanıldığında arttırılabileceği bildirilmektedir. Bunlar, yapışmaz özelliğe sahip OptraSculpt ve OptraSculpt Pad el aletleri ve kısmi izolasyon için esnek OptraGate materyallerini içerir. Ayrıca, yenilikçi VivaPen'deki Tetric N-Bond Universal bonding materyali de çok etkilidir. Bu benzersiz uygulama formu , mililitre içeriği başına geleneksel şişelere göre neredeyse üç kat daha fazla uygulamaya izin verir. Özel Polywave LED'li Bluephase Style polimerizasyon cihazı, tüm ışıkla sertleşen malzemeler için kısa pozlama süreleriyle yüksek performans sunar. Sonuçta, tamamen verimlilik açısından optimize edilmiş bir tedavi prosedürü, Class II restorasyon için gereken süreyi 17 ile 11 dakika arasında azaltabilir.

Güvenebileceğiniz kalite

100 milyondan fazla OptraGate satıldı, 110 milyondan fazla Tetric N ile dolgu yapıldı ve Bluephase Style Avrupa'nın en çok satan polimerizasyon  cihazı oldu. Bu, Ivoclar Vivadent çözümlerinin performansının dünya çapındaki dental diş hekimliği uygulamalarına ilham verdiğini gösteriyor. En iyi şekilde koordine edilmiş ürünlerle, direkt  restorasyon prosedürlerinin genel verimliliğini artırabilir ve yüksek kaliteli restorasyonlar elde etmeye devam edebilirsiniz. Kalite ve estetikten ödün vermeden, aynı süree iki hasta yerine üç hastayı tedavi edebilirsiniz.

Tetric®, OptraSculpt®, OptraGate®, VivaPen®, Bluephase® ve Polywave® Ivoclar Vivadent AG'nin tescilli ticari markalarıdır.