Etkili estetik restorasyonlar için kompozit bloklar

Schaan, Liechtenstein – 1 Mart 2018

Tetric CAD, Ivoclar Vivadent'in blok portfolyosunu genişletiyor.

Başarılı Tetrik kompozit ailesi yeni Tetric CAD kompozit bloklarla büyüyor. Ivoclar Vivadent'in geniş blok portfolyosu bu bloklarla tamamlanıyor. Tetric CAD ile dental klinikler bütün dijital restorasyonlarında Ivoclar Vivadent materyallerini kullanabilecekler.

Tetric CAD, indirekt tek diş restorasyonların üretimi için tasarlanmış estetik kompozit bloklardır. Yeni bloklar, kanıtlanmış Tetric teknolojisine dayanmaktadır ve Tetric Evo Serisiyle tamamlanan direkt restoratif tedavilere yeni bir alternatif katmaktadır. Materyalin belirgin bukalemun etkisi sayesinde, Tetric CAD ile yapılan restorasyonlar, mevcut diş dokusuna optik olarak adapte olarak doğal estetik entegrasyon sağlarlar.

Çok verimli ve kolay
Blokların kullanımı çok kolay ve verimli bir uygulamadır. Restorasyonların hızla kazınıp, cilalanıp, adeziv teknikle ağıza uygulanmasına izin verir. Bu sayede, diş hekimi çabucak estetik sonuca ulaşır.  Bu yüzden yeni bloklar, özellikle tek seans tedaviler için uygundur.

Portfolyoya değerli katkı

Tetric CAD, Tetric ailesini ve Ivoclar Vivadent tarafından üretilen geniş CAD/CAM bloklar portfolyosunu da tamamlıyor. Bloklarla, PMMA materyallerden üretilen geçici restorasyonlardan, seramik, zirkonia ve kompozitten üretilen daimi restorasyonlara kadar uzanan geniş bir endikasyon aralığının gereklilikleri yerine getirilebiliyor.

Çeşitli sistemler için tasarlanmış
Yeni kompozit bloklar MT şeffaflıkta beş ve HT şeffaflıkta dört renkte ve I12 ve C14 boyutlarında üretiliyor. PrograMill (Ivoclar Vivadent), CEREC/inLab (Dentsply Sirona) veya PlanMill (Planmeca) kazıma sistemleriyle kullanılabiliyor.

Tetric® ve PrograMill® , Ivoclar Vivadent AG.'nin tescilli markalarıdır.