Cervitec Gel Anketi

Optimize edilmiş ağız bakım jeli, diş hekimlerini memnun eder

Cervitec Gel anketi: Kullanıcılar ürünün kullanım ve lezzetini övüyor

Diş hekimleri ve ekipleri arasında yapılan bir ankette, test katılımcılarından Cervitec Jel ağız bakım jelini değerlendirmeleri istenmiştir.Tamamlanan 193 adet anket, kullanıcıların Cervitec Gel'in optimize edilmiş bakım formülünden memnun olduklarını göstermektedir

Katılımcı diş hekimlerinin yüzde sekseni, optimize edilmiş ağız bakım jeli en önemli özelliklerini değerlendirdi. Ürünün hafif tadı, yüksek düzeyde hasta uyumu sağladığı için büyük bir avantaj olarak kabul edildi.

Hafif tadı ve kolay kullanım

Yanıt verenlerin yüzde doksan dokuzu, optimize edilmiş Cervitec Gel'in klorheksidine ek olarak başka bileşenler içermesinden memnun kaldı. Müşterilerin yüzde doksanı, diğer geleneksel klorheksidin içeren jellere kıyasla ince bir dağıtım ucu olan tüpteki jelin kıvamını ve kullanımını tercih etmiştir.

Optimize edilmiş formül

Optimal Cervitec Gel’in optimize  formülü klorheksidin, florür, ksilitol ve provitamin D-panthenol içerir. Cervitec Gel, gingivitis, mukozit, protez stomatit, periodontitis ve peri-implantitis tedavisinde ve artmış bakteri yüklerinin azaltılmasında yardımcı olur. Cervitec Gel, 20 g veya 50 g'lık tek bir tüp içinde, diş depolarından temin edilebilir.

Source: Ivoclar Vivadent survey, 2018
Cervitec® is a registered trademark of Ivoclar Vivadent AG.