3s PowerCure: Posterior restorasyonlarla verimlilik sanatı

Schaan (FL) and Cologne (D) – 11 March 2019

Estetik, kaliteli ve verimli (etkili): Yeni kompozitler sayesinde mümkün

Bölümler halinde tabakalama tekniği, özellikle büyük çürüklerde çalışırken çok zaman alıcıdır. Diş hekimleri artık aynı estetik ve fonksyonu yerine getirirken tedavi süresini yarıdan fazla azaltabilirler. 3s PowerCure ürün sistemi, verimlilikteki bu iyileşmenin anahtarıdır.

Pek çok dişhekimi, karmaşık tabakalama tekniğine etkili bir alternatife olumlu yaklaşacaktır. Tedavi sürelerini kısaltan ve eskisinden daha güvenli çalışma sağlayan bir kompozit istenmektedir. Bu özellikle, daimi dişlerde posterior bölgede Klas I ve II büyük restorasyonlarla çalışrken geçerlidir. 3s PowerCure çözümü sunar: Direkt restorasyon prosedürleri için en uygun biçimde koordine edilmiş ürünler, estetik, yüksek kaliteli posterior restorasyonların son derece verimli bir şekilde üretilmesini sağlar.

Hızlandırılmış uygulama protokolü

3s PowerCure açık bir ürün sistemidir. Tek bileşenli yapıştırıcı Adhese Universal, akıllı, yüksek performanslı polimerizasyon ışığı Bluephase PowerCure, şekillendirilebilir Tetric PowerFill ve akışkan Tetric PowerFlow 4 mm kompozitler - Ivoclar Vivadent'in en son yenilikleri - bu ürün sisteminin bir parçasını oluşturur. 4 mm'ye kadar olan genişletilmiş tabaka kalınlığı, gerekli tedavi adımlarının sayısını önemli ölçüde azaltır.

Geleneksel kompozitler ile aynı estetik sonuçlar

Büyük tabakalar halinde uygulanabilen geleneksel kompozitler genellikle çok translusenttir. Yüksek derecede reaktif ışık başlatıcı Ivocerin, estetik posterior restorasyonlar için Tetric PowerFill ve Tetric PowerFlow'un geliştirilmesinde yol açtı. Bu 4 mm kompozitler, mine ve dentin benzeri yarı saydamlık seviyeleri sunar. Bu, posterior bölgede konvansiyonel kompozitler ile aynı estetik sonuçları elde etmenizi sağlar. Ek olarak, bu materyaller yeni Bluephase PowerCure polimerizasyon cihazıyla oklüzal yönden sadece 3 saniyede ışıkla polimerize olur.

Akıllı polimerizasyon cihazı

Bluephase PowerCure, yeni nesil polimerizasyon cihazıdır.  Şimdiye kadar var olan Bluephase cihazların en akıllısıdır.  Otomatik yardım sistemi sayesinde cihaz, polimerizasyon işlemi sırasında el aletinin istem dışı hareketini otomatik olarak tespit eder. Kullanıcıyı titreterek uygun olmayan işlemi uyarır ve kullanım süresini otomatik olarak uzatır. İstemeden yapılan bir hareket malzemenin doğru polimerize olmasını engellerse, ışık pozlama döngüsünü otomatik olarak keser. Daha sonra doğru şekilde tekrarlanabilir.

Farkı yaşayın

Özetle: Daha az tabaka. Son derece kısa kullanım süreleri. Estetik posterior restorasyonlar için 3s PowerCure ürün sistemi, uygulama hataları ve yetersiz polimerize riskini azaltır. Diş hekimleri farkı hemen anlayacaklar.

Bluephase®, Tetric® ve Adhese®, Ivoclar Vivadent AG'nin tescilli ticari markalarıdır.