Pres seramikleri artık daha da fazla dinamiklik sunuyor: IPS e.max Press MT renk aralığı beş renk genişletildi

Schaan, Liectenstein  - 23 Temmuz 2020

Ivoclar Vivadent, IPS e.max Pres seramik serisine beş popüler renk tonu daha ekledi.

Pres tekniği için IPS e.max Press lityum disilikat cam seramik (LS2) sistemi, 15 yıldan fazla bir süredir restoratif diş hekimliğinde çok önemli rol oynamıştır. Yüksek mukavemeti, kanıtlanmış dayanıklılığı, verimli uygulama ve benzersiz estetiği başarısını belirleyen özelliklerdir. Ingotlar beş transülensi seviyesinde, iki Impulse ve bir polikromatik versiyonda mevcuttur. IPS e.max Press MT serisine eklenen beş yeni renk seçeneğiyle, kullanıcılar günlük işlerinde daha fazla seçeneğe sahipler.

Etkili: MT ingot serisine yeni tonlar eklendi

MT ingotlar medium transülensi özellikleri sayesinde monolitik restorasyonlar için idealdir. Parlaklık ve transülensi arasında iyi bir dengeye sahiptirler, böylece doğal bir estetik için kullanılabilirler. Mevcut MT ingotlar serisine beş  yeni renk eklendi:  A3.5, B2, C1, C2, D2. Pres ingotlar iki farklı boyutta ve IPS e.max Press ürün yelpazesi ile  aynı yüksek mukavemete sahiptir.

Minimal İnvaziv: Minimum duvar kalınlıkları ile kullanıldığında bile çok hassas

IPS e.max Press, minimal invaziv restorasyonlar için kullanabileceğiniz mükemmel tam seramik materyaldir. Yüksek bükülme direnci (470 MPa)1 ve yüksek kırılma dayanıklılığı (2.5-3 MPa ∙ m1 / 2)2 sayesinde daha ince duvar kalınlıklarını seramiğe kolayca aktarabilirsiniz. Mükemmel marjin kalitesi ve uyum doğruluğu sayesinde minimum duvar kalınlığı 0.3 milimetre olan veneerler için kullanılabilir. Monolitik kronlar için 1 milimetre kalınlığına ihtiyaç  vardır.

Hızlı: ekonomik olarak verimli uygulama

IPS e.max Press, verimlilik için tasarlanmıştır. Programat pres fırını kullanılarak  (Ivoclar Vivadent) tek bir pres prosedürü ile altı adede kadar restorasyon preslenebilir. Ivoclar Vivadent’in PrograPrint 3D printer sistemi gibi dijital üretim yöntemleriyle birleştirerek daha iyi verim elde edebilirsiniz. Şimdi, IPS e.max Press MT serisinin yeni renkleri ile restorasyonlar daha hızlı tamamlanabilir: Kullanıcılar istedikleri renk tonuna ve doğru kromaya daha ffazla çaba harcamadan ulaşabilirler. Ivoclar Vivadent’in IPS Ivocolor boya ve cila ürünü ile boyama tekniğini kullanarak monolitik restorasyonlar kişiselleştirilebilir.

Güvenilir: Kalıcı sonuçlar

Güvenilirliği ve uzun ömürlülüğü sebebiyle Kullanıcılar IPS e.max Press'e güveniyor . Bu ürünün teknolojisi, marjinal  alanlarda bile son derece güvenilir olmasını sağlar. Şimdi genişleyen IPS e.max Press MT serisi ile preslenmiş seramikler için daha dinamik hale geliyor. Beş yeni tonla bu ürün yelpazesi, her türlü çözümler için çok yönlü bir ingot seçeneği sunuyor. IPS e.max Press MT'nin potansiyelini keşfedin.

1 Kırılma dayanıklılığı (SENB), R&D Ivoclar Vivadent, Schaan, Liechtenstein
2 10 yıllık bir süre boyunca iki eksenli bükülme direncinin  tipik ortalama değeri, R&D Ivoclar Vivadent, Schaan, Liechtenstein

IPS e.max®, Programat®, PrograPrint® ve Ivocolor® Ivoclar Vivadent AG'nin tescilli ticari markalarıdır.